ECO SUD - furnizor de solutii integrate de mediu

Misiunea noastra este sa cream parteneriate cu clientii si comunitatile in care ne desfasuram activitatea, pentru a gestiona si reduce cantitatea de deseuri, de la colectare pana la depozitare, ocazie cu care incercam sa recuperam resurse valoroase si necesare vietii.

Detalii
  • Profil companie
  • Misiune, viziune și valori
  • Investiții

EcoSud este un important furnizor de soluții integrate de mediu, destinate depozitării și eliminării deșeurilor menajere solide și asimilabile, atât urbane, cât și industriale.

Misiunea noastră este să creăm parteneriate cu clienții și comunitățile în care ne desfășurăm activitatea, pentru a gestiona și reduce cantitatea de deșeuri, de la colectare până la depozitare, ocazie cu care încercam să recuperăm resurse valoroase și necesare vieții.

Ne-am propus să promovăm o viață de calitate. Oamenii de știință o definesc ca fiind echilibrul între aer, apă și ceilalți factori de mediu, o armonie necesară, care apropie omul de natură, de fericire și de starea de bine.

Prin investiții în domeniul ambiental, în protejarea pânzei de apă freatică, în protejarea aerului și a naturii, prin realizarea riguroasă a componentelor de infrastructură din cadrul depozitelor de deșeuri gestionate la nivel național, Eco Sud garantează atragerea și menținerea armoniei în viețile noastre și o pornire cu dreptul în călătoria noastră către echilibru.

Începând cu anul 2001, Eco Sud este un important furnizor de servicii în domeniul deșeurilor nepericuloase solide urbane și industriale asimilabile, ce întrunește toate criteriile de acceptare stabilite prin autorizațiile integrate de mediu pe care le deține.

Compania deservește toate sectoarele capitalei și localitățile limitrofe prin Depozitul Vidra, Municipiul Craiova și întreg județul Dolj prin Depozitul Mofleni - Craiova, județul Teleorman, prin Depozitul Central Mavrodin pentru sortarea, compostarea, tratarea și depozitarea deșeurilor municipale solide, precum și întreg județul Giurgiu prin Centrul de management integrat al deșeurilor Frățești.

Suntem bucuroși că avem o companie a cărei misiune este clară: să protejeze și să conserve mediul înconjurător, asigurându-ne în acest fel că ne facem datoria de a păstra o lume cât mai nepoluată și mai sănătoasă. În plus, viziunea noastră este de a oferi soluții integrate de mediu, precum și servicii profesioniste în domeniul deșeurilor solide care să depășească așteptările clienților noștri.

Investițiile realizate până acum în cadrul celor două depozite ecologice reprezintă soluții moderne prin concepție, fiind bazate pe tehnologii de avangardă în problema depozitării și eliminării deșeurilor, în condiții de protecție a factorilor de mediu și sănătății oamenilor.

În următorii ani, Eco Sud va oferi un serviciu de management integrat al deșeurilor prin dezvoltarea proiectelor sale de reciclare și valorificare energetică a deșeurilor.

Investițiile majore din ultimii 3 ani sunt:

- construcții de celule noi - 1,4 milioane euro
- utilaje - dumpere Volvo, compactoare Bomag, autobasculante Volvo - 1,3 milioane euro
- lucrări de închidere a celulelor care au atins capacitatea finală de depozitare, în vederea utilizării biogazului format și a valorificării ulterioare a acestuia - 850.000 euro

Media cifrei de afaceri pe ultimii 3 ani a fost de 7,5 milioane euro, iar media profitului pe ultimii trei ani de 500.000 euro.

Comunicate de presa

17 Aprilie 2018

ECO SUD ECOSUD SA a preluat gestiunea deșeurilor în Judetul Bacău...

Bacău, 17 aprilie 2018 „Am deosebita placere sa ma aflu astazi aici, la sediul Autoritatii Locale din Bacau, impreuna cu echipa manager...

ECO SUD S.A. este partener în cadrul campaniei ”EcoAtitudine = Responsabilitate, Informație, Acțiune – Ediția 2017”
04 Iulie 2017

ECO SUD S.A. este partener în cadrul campaniei ”EcoAtitudine = Re...

ECO SUD S.A. este partener în cadrul campaniei ”EcoAtitudine = Responsabilitate, Informație, Acțiune – Ediția 2017&r...

Depozitul Central Mavrodin – 6 luni depozitare gratuită
01 Aprilie 2014

Depozitul Central Mavrodin – 6 luni depozitare gratuită

În vederea aplicării principiilor prevenirii, valorificării și eliminării sigure a deșeurilor, toți cei interesați sunt rugați să aducă tipu...

 Grupul ECO SUD deschide un nou Centru de management integrat al deșeurilor în județul Giurgiu și continuă traiectoria de dezvoltare
15 Noiembrie 2013

Grupul ECO SUD deschide un nou Centru de management integrat al ...

Planul de investiții al Grupului Eco Sud include pentru perioada imediat următoare inaugurarea unui nou depozit ecologic de deșeuri, parte din proiect...

Eco Sud deschide un nou capitol ecologic în Județul Teleorman
07 Martie 2013

Eco Sud deschide un nou capitol ecologic în Județul Teleorman

Comunicat de presă Alexandria, 7 martie 2013 Proiectul "Sistem integrat de management al deșeurilor la nivelul Județului Teleorman", inițiat...

05 Iunie 2012

E Ziua Mondială a Mediului . Tu cum sărbătorești?

Evenimentul anual prin care Programul de Mediu al ONU stimulează conștientizarea problemelor de mediu, încurajează atenția politică și acțiu...