Pentru o viata mai curata!

Misiune, viziune, valori

MISIUNE: Cream parteneriate cu clientii si comunitatile in care ne desfasuram activitatea, pentru a gestiona si reduce cantitatea de deseuri, de la colectare pana la depozitare, ocazie cu care incercam sa recuperam resurse valoroase si necesare vietii.
VIZIUNE: Oferim solutii integrate de mediu, precum si servicii profesioniste in domeniul deseurilor solide care sa depaseasca asteptarile clientilor nostri.
VALORI: Eco Sud S.A. este o societate care apartine mai degraba comunitatii in care activeaza si, prin extensie, este un cetatean al comunitatii fata de care are drepturi dar mai ales obligatii. Valorile care indruma activitatea noastra de zi cu zi, precum si planurile de dezvoltare sunt:

 

 

INCREDERE SI RESPECT

Cream si consolidam un climat favorabil dezvoltarii unei relatii durabile cu partenerii societatii bazandu-ne pe incredere si respect. De asemenea, continuam sa dezvoltam o societate dedicata excelentei in servicii, oferind locuri de munca demne, sigure si ofertante pentru angajatii nostri.

PERFORMANTA SI PROFESIONALISM


Abordarea noastra combina angajamentul pentru calitatea serviciilor, interesul pentru progresul tehnologic si profesionalismul.

RESPONSABILITATE FATA DE MEDIUL INCONJURATOR SI COMPORTAMENT ETICNe angajam sa minimalizam impactul negativ fata de mediul inconjurator, prin toate operatiunile si serviciile pe care le furnizam. Acoperind cerintele curente ale clientilor nostri fara a sacrifica nevoile generatiilor viitoare, asiguram dezvoltarea durabila.

CERTIFICAREA SISTEMELOR DE MANAGEMENT
Societatea Eco Sud S.A. este in cautare continua pentru valoarea adaugata care vizeaza calitatea serviciilor oferite. Astfel, compania a dobandit deja certificari nationale si internationale importante de aplicare a unui sistem de calitate complet si de integrare a acestuia cu mediul, securitatea si sanatatea lucratorilor la locul de munca.
Astfel, Eco Sud S.A. detine Licenta Clasa I, eliberata de Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice si este certificata pentru Sistemul de Management de Calitate, Mediu si Sanatate si Securitate Ocupationala de catre organismul de certificare TUV Rheinland InterCert Gmbh.