Despre noi

EcoSud este un important furnizor de soluții integrate de mediu, destinate depozitării și eliminării deșeurilor menajere solide și asimilabile, atât urbane, cât și industriale.

Despre noi

PROFIL COMPANIE
Incepand cu anul 2001, Eco Sud S.A. devine un important furnizor de solutii integrate de mediu, destinate depozitarii si eliminarii deseurilor menajere solide si asimilabile, atat urbane, cat si industriale.
Prin depozitele ecologice de deseuri gestionate, Eco Sud isi consolideaza pozitia ca si companie dedicata excelentei in servicii si responsabilitatii fata de mediul inconjurator

Eco Sud S.A. beneficiaza de o experienta de peste 20 ani in gestiunea depozitelor ecologice de deseuri menajere solide si asimilabile atat urbane, cat si industriale si ocupa o pozitie de top in Europa de Est in domeniul depozitarii si tratarii deseurilor menajere. Guvernata de principii solide in managementul deseurilor, compania Eco Sud S.A. gestioneaza activitatea urmatoarelor depozite:

Depozitul Ecologic de Deseuri Solide Urbane si Industriale Asimilabile Vidra, care deserveste Municipiul Bucuresti si localitatile invecinate.

Depozitul Conform Judetean Mofleni, care deserveste Municipiul Craiova si judetul Dolj.

Depozitul Central de la Mavrodin pentru sortarea, compostarea, tratarea si depozitarea deseurilor municipale solide, care deserveste judetul Teleorman.

Centrul de Management Integrat al Deseurilor Fratesti cu activitati de depozitare si sortare, care deserveste judetul Giurgiu.

 Sistemul Integrat de Management al Deseurilor Solide Bacau cu activitati de depozitare, transfer si sortare, care deserveste judetul Bacau.

Depozitul de Deseuri nepericuloase Girov cu activitati de tartare, eliminare deseuri nepericuloase si transfer, care deseveste judetul Neamt.